Een kwaliteitscamper huren,
die u mag besturen met rijbewijs B
en dat voor een goede prijs?

Contact

 

U kunt ons het eenvoudigste bereiken per E-mail of per Whatsapp. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te antwoorden. Bellen mag natuurlijk ook, echter zijn wij niet altijd direct beschikbaar.

Ons mailadres luidt: info@camperinoverijssel.nl
Telefoonnummer: 06 30 082 409 of  06 23713350 (Harry) voor planning van halen-brengen 

Uwvakantiewheels BV is ontstaan uit een groepje enthousiaste ondernemers, tevens grotendeels familieleden met veel passie voor kamperen en campering. Op basis van onze ervaringen hebben wij gemerkt dat er mensen op zoek zijn naar topcampers, geschikt voor B rijbewijs, jong, compleet, met top service en geen gedoe voor een faire prijs. Daarop hebben wij uwluxecamper.nl ontwikkeld voor de verhuur van jonge, zeer luxe Carthago campers.

Daarnaast hebben we in december 2022 camperinoverijssel.nl uit Ommen overgenomen. Voor het huren van uw kwaliteitscamper voor een zeer vriendelijke prijs. Onze totale kleine vloot bestaat nu uit 6 campers.

Het team van uwluxecamper.nl en camperinoverijssel.nl: André van der Mark:  René van der Mark, Roland van der Mark, Harry Kolkman.

Het wisseladres is: Fabrieksweg 14, 7451 PT Holten

Camperinoverijssel.nl is een zustersite van uwluxecamper.nl. Beide sites zijn handelsnamen van Uwvakantiewheels BV. KvK 88701131.

 


Digitaal gegevens invulformulier

Onze wisseldagen zijn op vrijdag. Buiten het hoogseizoen kan daar soms in overleg van afgeweken worden. Voor een reserverings aanvraag kunt u bij de kalender van de gewenste camper de velden invullen of u vult onderstaand digitaal alle gevraagde gegevens in. U ontvangt dan een ingevulde pdf en mailt deze vervolgens naar info@camperinoverijssel.nl. Of u stuurt eenvoudig een mailtje naar info@camperinoverijssel.nl. Vermeld dan even uw naam, telefoonnummer, de gevraagde camper en de gewenste periode.Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te antwoorden.

 
Scroll naar boven